zondag 24 mei 2015

topzangerGister moesten we bij het plein bij station Bijlmer Arena in Amsterdam zijn. Het was er ongelooflijk druk. Mensen stroomden van alle kanten toe. Daar moest iets groots staan te gebeuren.De stroom mensen ging maar door. Je kon zowat over de hoofden lopen. Waar zouden ze voor komen?
Op weg naar muziek, natuurlijk.In de bekende electronicawinkel aan het plein kwamen we hem tegen. Hij hield een mini-optreden! Kenny B., de sympathieke Surinaams-Nederlands-Frans zingende zanger, bekend van het in veel Nederlandse talen vertaalde 'Parijs'.Na afloop was er de gelegenheid voor een foto, praatje en signeerde Kenny cd's.Ik kocht ook een cd voor een heel sympathieke collega. Mijn enthousiasme over deze collegiale topcollega vertaalde zich zo te zien ook in de boodschap op de cd..Hoe dan ook: een leuke middag gehad. Dank, organisatoren, dank Kenny!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben ook grote fan van Kenny B

Heleen zei

Dankjewel voor je reactie, Wesly. Ik vond en vind 'm ook heel sympathiek, hoe hij de tijd nam voor mensen en een praatje maakte. Toevallig hoorde ik de dag ervoor een interview met hem op BNR nieuwsradio, waaruit ook bleek hoe 'n aardig en verstandig persoon hij is.