maandag 1 maart 2010

Olifanten tekenen

Voor wie de smaak van het giraffen maken te pakken heeft, en voor degene die eens iets anders wil: je kunt ook Olifanten maken!

Terwijl de giraffen digitaal naar Noorwegen toestromen, worden de olifanten per 'slakkenpost' verwacht in het Italiaanse ARTigne.
Postcrosser Elefantus houdt van vrolijk gekleurde, zelfgetekende olifanten (en van ansichtkaarten met fietsen, motoren en auto's).

Op zijn website heeft hij al talloze olifanten verzameld.
Klik rechts op Elefantus voor olifantenfoto's. En via Elephants vind je honderden getekende / geschilderde / geknutselde olifanten. Ook 'Wrong hand elephants', Olifanten stempels en Mail art olifanten. Ennio 'Elefantus' Pauluzzi is per slot van rekening zelf ook een mail artist.

Aan mij dit weekend de eer om een postcrossende kaart naar Ennio te sturen. Ik heb m'n best gedaan om aan z'n wensen tegemoet te komen. Altijd leuk als dat gewaardeerd wordt èn ook nog eens op een Italiaanse weblog/flickr-account verschijnt.Voor hier maakte ik deze compilatie van de naar Italië verstuurde kaart.
De zelf-gefotografeerde fiets siert - enkele maten groter - de voorkant van de ansichtkaart (handig via die foto-kaarten-maak-bedrijven).
De overige fietsen èn olifanten pasten precies op de achterkant.

Geen opmerkingen: